Eveniment Caritabil pentru Catalin

Vedetele cântă pentru a-l salva pe micuţul Cătălin

 

Cătălin Căloiu are 3 ani  şi a fost diagnosticat  cu leucemie (FOTO: ARHIVA PERSONALĂ)

Cătălin Căloiu are 3 ani şi a fost diagnosticat cu leucemie (FOTO: ARHIVA PERSONALĂ)

Mai multe obiecte ale unor vedete autohtone vor fi scoase la licitaţie în cadrul unui spectacol caritabil, care va avea loc astăzi, la Restaurantul Diplomat din Capitală.

Evenimentul este organizat de Fundaţia Olga Gudynn, iar fondurile obţinute la licitaţie, cât şi cele din vânzarea biletelor de intrare de 300 de lei, vor fi donate unui puşti de 3 ani, Cătălin Căloiu, diagnosticat cu leucemie.

Horaţiu Mălăele a donat o caricatură, Bogdan Stelea şi Cristi Chivu au trimis câte un tricou semnat de ei, iar Cătălin Botezatu, Roxana Butnaru şi Mirela Stelea au oferit pentru licitaţie câte o rochie creată de ei.

Diana Niculescu a oferit o minge semnată de fotbaliştii de la Dinamo, Asociaţia SOS Vieţile Copiilor a donat o minge  semnată de fotbaliştii de la Steaua, iar Raluca Sandu  şi Dinu Pescariu au oferit o minge de tenis cu semnăturile lor.

Soliştii Keo, Andreea Bălan şi Skizzo Skillz au donat o chitară, în timp ce Valentina Pelinel a oferit câteva DVD-uri cu exerciţii de aerobic. Atmosfera evenimentului de azi în beneficiul puştiului bolnav va fi încălzită de o parte dintre cei mai iubiţi artişti: Corina, Pavel Stratan cu Cezar şi Cleopatra, Oana Sârbu, Marcel Pavel, Ioana Moldovan, Alexandra Uşurelu, Monica Davidescu, Trupa Long Street, Aria-Michael Jackson, Yasmine, Ana Stănciulescu, trupa de dans Perfect Show.

Fondurile care vor fi strânse în urma evenimentului vor intra în contul lui Cătălin Căloiu, un băieţel de 3 ani, diagnosticat cu leucemie acută limfoblastică. Tratamentul propus de medicii germani pentru Cătălin poate dura şi un an, în funcţie de cum evoluează boala, iar costurile ajung la 150.000 de euro. Până acum, părinţii acestuia au virat în contul spitalului suma de 50.000 de euro.

 

 

http://www.wowbiz.ro/au-strans-mai-bine-de-50-000-de-euro-pentru-baietelul-diagnosticat-cu-leucemie--colegii-lui-catalin-caloiu-sunt-decisi-sa-nu-se-opreasca-aici--o-caric_61715.html

http://www.presaonline.com/stiri/showbiz-monden/foto-adelina-chivu-a-atras-toate-privirile-la-un-eveniment-caritabil-2429043.html

http://www.click.ro/vedete/romanesti/Iuliana-Tudor-aparitie-publica-impreuna-stangere_de_fonduri-catalin_caloiu-pavel_stratan-corina_0_1653434642.html

http://www.wowbiz.ro/impresionant-vedetele-il-ajuta-pe-catalin--baietelul-bolnav-de-leucemie-afla-aici-suma-incredibila-pe-care-au-reusit-sa-o-stanga-colegii-micutului_61552.html

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/catalin-caloiu-eveniment-caritabil-455700.html

http://www.click.ro/vedete/romanesti/vedete-muzica-licitatie-catalin-salvare-leucemie_0_1652234856.html